iPhone 5 se va lansa in septembrie?

China Times dezvaluie ca lansarea iPhone 5 va avea loc în a doua săptămână a lunii septembrie, cu o comandă iniţială de 4 milioane de unităţi. Furnizorii se spune că sunt în curs de pregătire a 400000 de unitati de proba. Ultimele ştiri, de asemenea, ne anunta ca urmatoarea generatie de iPad ar putea fi amânată până la Ziua Recunostintei datorita lipsei de componente.

O lansare la mijlocul lunii septembrie s-ar potrivi cu asteptarile actuale privind lansarea iPhone 5. Apple a organizat cate un eveniment mass-media în luna septembrie a
ultimilor 3 ani pe tema iPod.

Fara lansarea iPhone in cursul WWDC din acest an, Apple este de aşteptat să includă lansarea iPhone-ul la acest eveniment din septembrie alaturi de lansarea oficiala a iOS 5.
A avut loc o dezbatere cu privire la ce caracteristici va include iPhone 5. Recente scurgeri de informatii au arătat unele schimbări majore de proiectare, în timp ce alte surse
au spus iPhone 5 va arăta în mare măsură ca iPhone 4.

Reuters de asemenea a raportat anterior ca iPhone 5 ar fi lansat in septembrie, cu începutul de producţie în luna iulie.