Economisirea de bani si cresterea vanzarilor cu Cloud

Multe intreprinderi folosesc cloud in mai multe moduri diferite. Cu toate acestea, cel mai important aspect al cloud computing este folosirea sa pentru a genera venituri crescute in timp ce economisim bani. Cloud hosting permite utilizatorilor sa inchirieze spatiul de pe disc de la organizatii care sa poata sustine site-ul dvs. si va permite sa utilizati echipamentele lor la un pret controlabil.

Iata cateva dintre avantajele cloud:

1. Este usor de utilizat

Acest tip de hosting permite functionalitatea unui departament intern de tehnologie a informatiei, fara a necesita cunostinte tehnice si costuri de capital. De asemenea, cloud hosting permite ca utilizarea sa fie ajustata pe baza nevoilor, ceea ce reduce semnificativ costurile. Un alt avantaj este redundanta si caracteristica de backup, care de obicei ofera spatiu de stocare nelimitat si redundanta tripla.

2. Accesul de la distanta (remote acces)

In plus, utilizatorii pot accesa toate aplicatiile, bazele de date si serverele folosind accesul de la distanta. Este la fel de simplu ca logarea la un computer cu un nume de utilizator si o parola si de a avea acces la toate aspectele legate de server. Prin urmare, utilizatorii se pot concentra pe aspectele de baza ale afacerii lor, fara a fi necesar sa gestioneze problemele ce tin de tehnologia informatiei.

3. Este practic

Alegerea cloud hosting este cea mai buna optiune disponibila in prezent pe piata, deoarece este extrem de practic pentru toate tipurile de site-uri: de afaceri si personale. Cloud computing ofera cea mai mare flexibilitate si este alegerea perfecta pentru incepatorii care nu doresc sa-si investeasca timpul lor in invatarea logisticii hosting-ului web. In plus, veti plati doar pentru ceea ce utilizati.

4. Planuri lunare ajustabile

Vanzarile dvs. vor creste cu siguranta deoarece cloud hosting permite cantitatea maxima de trafic, iar planul dvs. de hosting se ajusteaza automat pe masura ce traficul este redus.

5. Utilizare controlata a resurselor

Cea mai mare cerere a clientului web hosting o reprezinta capacitatea de a controla utilizarea, deoarece facturarea se face in mod special pe baza a ceea ce utilizati. Desi cloud hosting se poate dovedi a fi putin mai scump decat shared hosting, nu veti fi limitat atunci cand vine vorba de personalizare, flexibilitate si utilizare.

Concluzie

Cloud hosting este o metoda excelenta de crestere a vanzarilor si de economisire a banilor datorita flexibilitatii acestui tip de hosting web. Multe companii mari si mici fac trecerea la cloud deoarece vad multiplele beneficii pe care aceasta tehnologie le poate oferi.

Sursa: webhostinggeeks.com