Scurta analiza asupra celor mai folosite pachete anti-spam

Exista o multime de pachete anti-spam. Acest tip de software se preteaza foarte bine la analizele obiective. Deci, sa aruncam o scurta privire si sa analizam cele mai utilizate pachete anti-spam de pe internet:

Cloudmark Desktop

Vom incepe cu dezavantajul acestui pachet: nu numai ca este destul de scump, dar trebuie sa fie reinnoit anual. Pentru un pachet bun, acest lucru poate fi vazut ca fiind echitabil, avand in vedere ca filtrele spam de calitate trebuie sa tina pasul rapid cu vremurile schimbatoare si toate rapoartele spun ca Cloudmark face exact acest lucru. Este usor de utilizat, cu metodele sale drag-and-drop, ruleaza silentios pe sistemul dvs. si nu blocheaza aproape niciodata e-mailurile legitime, desi unele spam-uri reusesc sa treaca ocazional. Acesta utilizeaza feedback-ul continuu al unei comunitati de peste un milion de utilizatori pentru a identifica spam-ul.

Spamfighter

Spamfighter primeste note mari de la comunitatea utilizatorilor sai. Se comporta fantastic pe ambele fronturi ale razboiului contra spam-ului, blocand aproape toate e-mailurile spam si aproape niciun e-mail real. Functioneaza la nivel de retea, in sensul ca nu necesita instruire. Gratuitatea sa este greu de invins, dar software-ul isi plaseaza anunturi de publicitate in e-mailurile trimise. Upgradarea la Spamfighter Pro pentru 30$/an rezolva aceasta problema.

Mailwasher Pro

Mailwasher Pro are cea mai lunga lista de caracteristici dintre toate software-urile anti-spam. Printre acestea sunt filtrul Bayesian, blocarea imaginii (putine software-uri ofera acest lucru), suport telefonic precum si compatibilitate cu aproape orice client de mail existent. Acesta vine si cu un termen de 90 de zile de proba, iar in caz de nemultumire, banii va sunt restituiti, garantat.

Spam Bully

Spam Bully este unul dintre cele mai bune pachete, oferindu-va informatiile de care aveti nevoie pentru a combate spam-ul. Utilizatorului ii sunt furnizate informatii detaliate despre fiecare e-mail pe care il primeste, astfel incat acesta sa stie exact ce are in inbox. Eficienta globala este, de asemenea detaliata grafic pentru utilizator. “Auto Revenge” este, de asemenea, inclus ca o caracteristica prin care spammerul primeste inapoi e-mailul, desi sunt unele dezbateri daca aceasta caracteristica este legitima sau nu.

Exista mai multe software-uri anti-spam cu o mare varietate de caracteristici. Cautati review-uri despre acestea: acesta este un domeniu in care exista o multime de feedback-uri de la utilizatori, privind atat pachetele software bune, cat si cele mai putin bune.


Posted

in

by

Tags: