Surse esentiale de informare pentru imbunatatirea aptitudinilor dvs. de SEO, partea III

In functie de cunostintele pe care doriti sa le dobanditi: de baza, intermediare sau avansate, exista o multitudine de surse online care va pot ajuta sa va imbunatatiti aptitudinile de SEO.

Acum este momentul sa dobanditi si cunostinte avansate de SEO, in special prin abordarea cunostintelor tehnice si intrarea in ritmul ametitor cu care industria creste si se modifica de la o zi la alta. Credeti sau nu, cea mai buna modalitate de a incepe este sa opriti computerul si sa va apucati de citit. Incercati SEO Warrior sau The Art Of SEO, ambele va prezinta tehnici si analize de SEO fantastice, abordate in profunzime , perfecte pentru profesionistii SEO, sau pentru oricine vrea sa stapaneasca bine acest domeniu.

Deoarece SEO este o industrie care se schimba mai repede decat lista de topicuri Google, cel mai important este sa incercati sa fiti mereu cu un pas inainte, iar cel mai bun mod de a face acest lucru este sa frecventati locurile/forumurile/blogurile/site-urile unde oamenii impart zi cu zi noutati din industrie. Exista o multime de profesionisti SEO pe care sa-i urmati pe Twitter, precum si bloguri SEO care publica articole tehnice si de analiza in mod regulat.

Quora are o comunitate SEO fantastica, la fel si Stack Exchange. Ambele site-uri sunt bazate pe Q&A (intrebare&raspuns), astfel incat sa puteti gasi raspunsuri la intrebarile frecvente despre SEO, sau chiar sa veniti dvs. cu o intrebare.

WarriorForum si SEOMoz au, de asemenea, comunitati infloritoare de profesionisti SEO care impartasesc secrete avansate de cautare in fiecare zi. In special seriile SEOMoz’s Whiteboard Friday reprezinta un mod minunat de a obtine o doza saptamanala de informatii in profunzime pe subiecte cum ar fi construirea linkurilor pe Twitter si SEO pe telefonul mobil. SEOMoz ofera, de asemenea, o serie de DVD-uri pentru instruire avansata ce va vor ajuta cu siguranta sa va imbunatatiti aptitudinile.

Nicio alta sursa de informare nu este mai buna decat sursa SEO. Si, in SEO, sursa este Matt Cutts, expertul Google in cautare, care, de asemenea, se intampla sa posteze regulat pe blog articole care acopera totul, de la obtinerea unui PageRank cat mai bun, pana la ultima sa dieta vegetariana. Daca v-ati apucat sa marcati in browser sursele de informare, asigurati-va ca nu uitati de Google Webmaster Central Blog si canalul YouTube.

Absolvirea

In cele din urma, deoarece SEO este un domeniu care se schimba atat de rapid de la o zi la alta, nu veti putea afirma niciodata ca stiti tot ce este de stiut si ca stapaniti la perfectie toate tacticile SEO. Va trebui sa fiti in permanenta in cautare de informatii noi. Succes!


Posted

in

by

Tags: