Cum sa alegeti numele de domeniu potrivit afacerii dvs.

Alegerea numelui de domeniu potrivit poate asigura succesul site-ului dvs. Cu toate acestea, din cauza numarului tot mai mare de domenii luate, gasirea unui nume de domeniu bun poate fi o sarcina dificila. Asadar, iata cei mai importanti pasi de urmat in cazul in care doriti sa va inregistrati un nume de domeniu:

1) Alegeti un nume de domeniu care se potriveste site-ul tau.

2) Incercati sa luati un domeniu.com daca este posibil. Cei mai multi oameni asociaza site-urile cu extensia  .com. Cu toate acestea, in cazul in care extensia .com nu este disponibila, puteti lua in considerare inregistrarea unui domeniu.ro sau domeniu.net. Exista mai multe alternative de extensii de nume de domeniu, cum ar fi .org si .tv, pe care le puteti lua in considerare de asemenea.

3) Includeti cuvinte cheie in numele dvs. de domeniu. Acest lucru va ajuta sa urcati in topurile motoarelor de cautare. Incepeti prin crearea unei liste de cuvinte cheie care ar putea fi folosite pentru a identifica cel mai bine tipul de afacere pe care o derulati. De exemplu, daca vindeti calculatoare, “pcbuy.com” ar fi un exemplu de nume de domeniu adecvat.

4) Alegeti un nume de domeniu simplu. Acesta nu ar trebui sa fie prea lung, greu de scris sau sa includa caractere neobisnuite. In mod ideal, ar trebui sa contina maxim trei cuvinte, fara cratime si nu ar trebui sa includa cuvinte complexe. Exemplul nostru de mai devreme, “pcbuy.com” este scurt si usor de memorat. Un nume de domeniu, cum ar fi “calculatoare-noi-si-second-hand-online.com” este mult prea lung si destul de greu de memorat.


Posted

in

by

Tags: