McAfee lanseaza suite noi de produse pentru securizare datacenter

Furnizorul de solutii de securitate, McAfee, a anuntat luni ca a lansat 4 noi suite de securizare datacenter, pentru a ajuta la securizarea serverelor si a bazelor de date.

McAfee spune ca noile sale solutii ofera securitate pentru servere dedicate si baze de date din datacentere fizice, virtuale sau cloud-based, cu impact minim asupra resurselor serverelor.

Suitele vin in ajutorul clientilor ce vor sa-si protejeze serverele fizice si virtuale si desktop-urile virtuale, cu o “combinatie unica de tehnologii intr-o singura solutie”, spune McAfee. Un studiu recent constata ca ma mult de jumatate din intreprinderile din SUA migreaza catre desktop-uri virtuale sau iau in considerare o migrare in urmatoarele 12 luni. Astfel, cererile de solutii de securitate pentru acest tip de serviciu ar putea fi in crestere.

McAfee Data Center Security Suite for Server ofera un set complet de liste negre, liste albe, si capabilitati de suport optimizate pentru virtualizare.

Server-Hypervisor Edition este licentiat per hypervisor, potrivit McAfee.

McAfee Data Center Security Suite for Virtual Desktop Infrastructure ofera securitate pentru medii desktop virtuale, fara a afecta performanta sau experienta utilizatorului.

McAfee Database Server Protection ofera servicii de monitorizare si evaluare a vulnerabilitatilor din toate bazele de date aflate intr-un datacenter.