Beneficiile cumpararii unui nume de domeniu existent

Numele de domenii vin si pleaca, sunt activate si dezactivate, reinnoite si expirate. Aceste procese au loc de mii de ori pe zi pe tot parcursul anului. Numele de domenii sunt un aspect vital de a desfasura o afacere de comert electronic si sunt unul din primele lucruri pe care trebuie sa le obtineti atunci cand doriti sa creati un site web.

Multi dintre creatorii site-urilor web aloca o mare parte din timp si efort pentru a se gandi la un nume de domeniu, numai pentru a afla ca acesta este indisponibil. In multe cazuri, denumirea a fost achizitionata si nu exista nici macar un website postat, ceea ce poate fi destul de frustrant. O alternativa la obtinerea unui nume de domeniu este de a achizitiona unul deja existent.

Exista unele avantaje atunci cand vine vorba de cautarea si achizitionarea unui nume de domeniu dezactivat sau a expirat. Aceste beneficii includ: traficul anterior, optimizare pentru motoarele de cautare, nume scurte sau care contin cuvinte cheie.

Primul avantaj este faptul ca website-ul ar putea sa fi avut trafic anterior. Cantitatea traficului real este dificil de estimat, dar multi clienti care poate ca inca nu stiu ca numele de domeniu nu a fost reinnoit, inca pot vizita site-ul. Orice trafic pe site-ul dvs. este un start excelent, deoarece bate cifra de zero vizitatori, initiala la un nume de domeniu nou creat.

Un alt beneficiu vine de la potentiala optimizare pentru motoarele de cautare oferita de numele de domeniu. Este probabil ca proprietarul anterior sa fi depus un anumit efort pentru a optimiza numele de domeniu pentru motoarele de cautare. Deoarece este nevoie de timp pentru ca motoarele de cautare sa indexeze anumite website-uri, se poate ca numele de domeniu existent ales de dvs. sa detina inca un rating bun.

Beneficiul final este ca in prezent este dificil sa se gaseasca nume scurte, nume de domeniu ce sa contina cuvinte cheie, deoarece toate acestea sunt deja inregistrate. Prin achizitionarea unui nume de domeniu existent, aveti o sansa de a pune mana un nume scurt, care ar putea fi altfel indisponibil. Multi proprietari cumparara nume de domenii scurte, ca o investitie si nu ca un proiect pe termen lung. Prin urmare, acestia ar fi dispusi sa vanda numele.