Scripturile preinstalate: aveti nevoie de ele?

Cand va veti configura urmatorul dvs. website, veti avea inevitabil nevoie de aplicatii web dinamice. Acestea sunt lucruri cu care utilizatorii dvs. pot lucra, pot adauga continut propriu si il pot viziona pe al vostru intr-un mod rapid. Din perspectiva serverului, avand aplicatii web dinamice va permite sa creati fisiere media intr-un mod rapid si sa le impartiti cu diverse site-uri de interes.

Tinand cont de aceasta, multi furnizori de web hosting ofera scripturi preinstalate, de diferite tipuri. Acestea sunt aplicatii care de multe ori sunt incluse in cPanel sau pot fi instalate cu un simplu click. Ganditi-va ca majoritatea furnizorilor ofera WordPress CMS in pachetul de hosting de baza. De fapt, totul de la Joomla pana la Magento si MediaWiki poate fi al dvs., totul depinzand de furnizor.

Pe scurt, atunci cand va creati un site nou, ar trebui sa profitati de aceste scripturi preinstalate pentru a oferi site-ului dvs. un continut dinamic. Iata si de ce:

Aceste scripturi sunt sigure

Pentru ca furnizorul dvs. isi cunoaste serverele sale si pentru ca a devenit foarte familiarizat cu software-urile pe care le instaleaza pe acestea, puteti fi aproape absolut siguri ca totul este securizat. Acest lucru nu inseamna ca sistemul dvs. va fi imun la hacking dar cu siguranta este mai bine decat daca le-ati fi instalat dvs. pe un server necunoscut la care nici macar nu aveti acces direct. Daca vreti sa va mentineti server-ul dvs. cat mai in siguranta, lasati instalatia aplicatiilor in seama furnizorului de hosting si folositi ceea ce va ofera acesta.

Folosirea scripturilor preinstalate este floare la ureche

Bazandu-va pe aplicatii web dinamice preinstalate va veti face sarcinile mult mai usoare. Nu trebuie sa va faceti griji despre incarcarea codului pe server, sa-l instalati in mod corespunzator, sa-i asigurati o protectie buna precum si sa-l gestionati atunci cand ca apar probleme. Astfel, atunci cand apar probleme, revine in sarcina furnizorului dvs. de hosting web sa va ajute sa le rezolvati. Cu un script instalat automat, furnizorul are grija de instalarea si de administrarea acestuia.