Plugin-uri Google Chrome pentru micile intreprinderi

Daca derulati o mica afacere si nu vreti sa va impotmoliti in prea multe aplicatii instalate, atunci exista plugin-uri Google Chrome cu care ar trebui sa va familiarizati pentru a va usura munca de zi cu zi.

1. Gmail Offline

Gmail Offline beta este conceput pentru accesul offline, astfel incat sa puteti citi, raspunde si arhiva e-mail-uri fara a avea acces la internet.

2. Evernote

Evernote este un serviciu gratuit, de genul Notepad, care va permite sa salvati si sa organizati orice va vine in minte, fara a fi nevoie sa parasiti site-ul.

3. Mint

Pentru management financiar, Mint.com este o aplicatie excelenta care va permite sa tineti evidenta, sa economisiti si sa va administrati finantele. Puteti gestiona un cont bancar, de credit, imprumut sau de pensionare, iar serviciul clasifica in mod automat toate tranzactiile, astfel incat veti sti pe ce cheltuiti si pe ce economisiti.

4. PollDaddy

PollDaddy este un mod usor de a crea sondaje de opinie, anchete si chestionare. Astfel, va puteti adresa potentialilor clienti, sau va puteti da seama ce e bine si ce nu pentru clientii actuali.

5. Weebly

Cand aveti nevoie de un site de baza, uneori este inutil sau nu va permite bugetul sa angajati pe cineva. Weebly este un program gratuit, usor de utilizat, care va permite sa creati un site simplu, un magazin online sau un blog, si pe deasupra, sa arate si bine. Cu caracteristici precum inregistrarea de domeniu integrata si cloud hosting, site-ul dvs. va avea un aspect profesional.

6. Prezi

Cand doriti sa captati atentia clientilor dvs., o prezentare solida poate face minuni. Diapozitivele PowerPoint apartin de domeniul trecutului, asa ca e timpul pentru ceva mai dinamic. Prezi este web-based si va permite sa adaugati elemente multimedia, oferindu-va posibilitatea unei prezentari mult mai antrenante.

7. Screen Capture

Obtinerea unui screenshot poate fi destul de plictisitoare fara instrumentele potrivite. Trebuie sa dati “Print Screen”, apoi copy si paste intr-un editor foto, si apoi sa editati poza. Acest widget nu numai ca va permite sa luati continut de pe web, dar puteti de asemenea sa editati screenshotul inainte de a-l salva ca imagine PNG.

8. Ge.tt

Ce este minunat la serviciul de file-sharing Ge.tt este faptul ca nu ofera numai partajare de fisiere in timp real, dar are, de asemenea, va ofera statistici care va spun de cate ori a fost descarcat un fisier anume. Puteti trimite, de asemenea, fisierele partajate intr-un e-mail direct de pe site, fara sa va faceti griji cu privire la marimea fisierului, si daca va veti crea un cont, destinatarul va avea optiunea de a va raspunde direct.