Cum sa va consolidati brandul online cu ajutorul adresei de e-mail

Adresa de e-mail ideala trebuie sa fie scurta, simpla si logica. Adresele de e-mail gratuite sunt adesea lungi si confuze si includ domenii impersonale, cum ar fi @Hotmail si @Gmail. In afaceri este foarte important sa creati o impresie buna si de aceea aveti nevoie de o adresa de e-mail care este unica si usor de memorat.

Folosind propriul nume de domeniu in adresa de e-mail, veti face mai usor pentru clientii dvs. sa va trimita mail-uri sa sa va retina adresa. Acest lucru le sporteste increderea in dvs. prin faptul ca arata ca sunteti o companie reala, cu angajati, produse si servicii reale.

Tineti minte ca numele de domeniu este brandul dvs. online. Acesta va asigura o prezenta pe internet. Multi oameni vor accesa site-ul dvs. atunci cand primesc un e-mail de la dvs, dand click pe adresa care urmeaza dupa simbolul @ (ex. contact@#). Cand numele site-ului dvs. apare in adresa de e-mail, acesta certifica identitatea dvs. dar si a produselor sau serviciilor dvs. Aceasta certificare este foarte importanta, deoarece cantitatea de spam ce intra in inbox de la furnizorii de servicii gratuite de e-mail, cum ar Hotmail, este din ce in ce mai mare.

Alte beneficii de a folosi propriul nume de domeniu in adresa de e-mail:

– va consolidează identitatea online
– va diferentiaza de competitori si de spammeri
– sporeste increderea clientilor in dvs.

Multi furnizori de web hosting ofera servicii de e-mail incluse in planurile de hosting. In plus fata de accesul prin intermediul webmail, ar trebui sa fiti capabil sa accesati e-mailurile si prin intermediul unui client de mail POP (ex. Outlook) si chiar prin intermediul dispozitivului mobil.


Posted

in

by