Go Daddy a instalat 2 milioane de site-uri WordPress cu Hosting Connection

Furnizorul de web hosting Go Daddy a anuntat recent ca a instalat peste 2 milioane de site-uri WordPress, cu ajutorul auto-installerului propriu numit Hosting Connection. Compania a dezvoltat Hosting Connection pentru clientii care vor sa instaleze aplicatii web, cum ar fi WordPress, cu usurinta. Go Daddy Hosting Connection dispune de mai mult de 50 de aplicatii, in timp Softaculous, auto-installerul utilizat de cei mai multi furnizori de hosting, poate oferi instalare de WordPress cu doar un singur click, precum si aproximativ 260 de alte scripturi.

Megahost ofera auto-installerul Softaculous pentru clientii sai.

Un raport Pingdom a constatat ca WordPress este folosit de 48% dintre primele 100 de bloguri din lume, in crestere fata de acum 3 ani, cand WordPress era folosit de 32% dintre primele 100 de bloguri. In total, WordPress sta la baza a aproximativ 73 de milioane de website-uri si ofera hosting pentru aproximativ jumatate dintre ele.

Totusi, in ciuda popularitatii sale, WordPress prezinta unele probleme pe partea de securitate, deoarece add-on-urile terte pot fi o amenintare malware majora ce se raspandeste cu usurinta.