Surse esentiale de informare pentru imbunatatirea aptitudinilor dvs. de SEO, partea I

Optimizarea motorului de cautare (SEO) nu este tocmai ceva ce se poate stapani la perfectie – cel putin, nu inca. De fapt, multi profesionisti ai optimizarii pentru motoarele de cautare sunt auto-didacti. Fie au absolvit studii de marketing si informatica, fie se informeaza din articole similare sau din cursuri online, clipuri video si posturi pe blog.

In functie de cunostintele pe care doriti sa le dobanditi: de baza, intermediare sau avansate, exista o multitudine de surse online care va pot ajuta sa va imbunatatiti aptitudinile de SEO.

Pentru cunostinte de baza

Exista o multime de surse de informare pentru incepatori. Incercati 10 sfaturi SEO de baza pe care fiecare web developer ar trebui sa le urmeze de la Business Insider. SEOMoz are, de asemenea, un Ghid pentru incepatorii SEO.

Google a publicat excelentul Search Engine Optimization Starter Guide, similar cu Yahoo’s SEO Basics, care este mai putin tehnic si mai mult colocvial. Ambele ghiduri sunt foarte bune pentru cei care vor sa invete despre SEO si cauta o introducere cuprinzatoare la subiect. Luate impreuna, ele practic sunt cea mai buna cale de a va initia in acest domeniu.

Daca doriti sa completati toate acele informatii online cu informatii tiparite, atunci trebuie sa puneti mana pe cartea Fiti primul in Google cu ajutorul unor pasi simplii si bineinteles Search Engine Optimization For Dummies, ambele disecand SEO in pasi simpli. Imaginile si sfaturile primei carti o fac usor de citit, iar a doua contine informatii mai aprofundate, dar ramane relativ usor de citit.

In cele din urma, ca sa verificati daca ati invatat toate elementele de baza, faceti Testul de verificare al cunostintelor incepatorului SEO de la SEOMoz. Seria sa de sarcini va testeaza abilitatile dvs. de SEO – considerati-l ca un examen final al cunostintelor de baza.


Posted

in

by