De ce sa optati pentru un server dedicat?

Hosting-ul prin intermediul unui server web dedicat implica achizitionarea unui server intreg de la o comanie de hosting ce ofera server dedicat spre inchiriere. Compania de hosting detine, intretine si administreaza serverul, oferind in acelasi timp securitate, posibilitatea de gestionare a energiei precum si alte aspecte de mentinere a unui datacenter. Proprietarul site-ului este responsabil pentru toate problemele legate de software-ul de pe serverul web.

Cererea tot mai mare pentru hosting dedicat a rezultat din extinderea site-urilor, dezvoltatorii acestora adoptand tehnologii mai avansate, care necesita utilizarea extensiva a resurselor sistemului si a unei latimi de banda mari, pentru a transmite tehnologia prin intermediul browserului web. Cu aceasta nevoie crescuta de resurse, avand un server dedicat doar pentru site-ul dvs. este adesea alegerea cea mai buna. Un server web dedicat este de asemenea o optiune pentru intreprinderile ce furnizeaza reseller hosting.

Un server dedicat este cea mai buna solutie pentru intreprinderile care se confrunta cu trafic intenst si care nu dispun de personal, resurse si securitate pentru a construi, instala si mentine o solutie proprie. Cu un server dedicat, nu mai este nevoie sa puneti pe cineva pe pozitia de administrator de retea. Un cont de hosting dedicat este de obicei mai ieftin decat o solutie proprie, iar intreprinderile pot face economii de pana la 85 % pe luna.

Din punct de vedere financiar, un server dedicat costa mai putin de 100 de euro pe luna. Megahost ofera cele mai avantajoase pachete de hosting dedicat in functie de configuratia serverului (spatiu, memoria RAM, viteza procesorului, adrese IP, cPanel, etc.) si cantitatea de latime de banda alocata.


Posted

in

by