Administrati-va site-urile WordPress cu ManageWP

Cererea pentru o modalitate mai buna de a administra mai multe site-uri WordPress este in continua crestere. ManageWP, care a depasit recent 100.000 de site-uri administrate, este primul serviciu considerat vrednic de catre comunitatea WordPress pentru a satisface aceasta cerere.

Aproape 55% dintre toate site-urile din lume care folosesc sisteme de management de continut utilizeaza WordPress, iar multi dintre acesti utilizatori pasionati de blogging administreaza mai multe site-uri WordPress. Din pacate, complexitatea si timpul pe care le implica administrarea mai multor site-uri WordPress este mare. Din fericire insa, o solutie pentru aceste probleme a fost gasita, iar comunitatea WordPress o sprijina pe deplin.

ManageWP este conceput de catre utilizatorii WordPress pentru utilizatorii WordPress si a fost complet construit pe platforma WordPress. A aratat lumii ca exista o modalitate noua si inovatoare de a administra mai multe site-uri WordPress, cu usurinţa si fara probleme, ajutand utilizatorii sa economiseasca timp, bani si efort.

In 3 luni de la lansarea sa, ManageWP a depasit 100.000 de site-uri WordPress administrate. Serviciul continua sa castige respectul si sprijinul comunitatii WordPress: bloggeri, jurnalisti, entitati mass-media, dezvoltatori web, furnizori de hosting, marile corporatii si toti ceilalţi care doresc sa administreze un numar practic nelimitat de site-uri WordPress.

Daca doriti sa incercati acest serviciu, inscrieti-va pe https://managewp.com/wp-signup.php pentru a beneficia de 15 zile gratuite de proba.