Cand alegeti pachetul de hosting….

Daca va petreceti timpul pe Internet si il folositi la altceva inafara de retele de socializare, jocuri sau stiri, atunci cu siguranta aveti nevoie de hosting. Probabil va intrebati de ce? Raspunsul e simplu: poate sunteti blogger si vreti sa treceti pe un cont propriu, sau poate sunteti web-designer si aveti nevoie de un website propriu, iar  lista poate continua.

De ce ar trebui sa tineti cont atunci cand alegeti pachetul de hosting? Pai, in primul rand trebuie sa aveti  in vedere necesitatile dvs. Trebuie sa va fie clar pentru ce veti folosi ceea ce veti achizitiona, cat timp, de ce si in ce mod. Din momentul in care ati aflat aceste raspunsuri, trebuie sa va hotarati in privinta providerului. Sunt multi, insa putini respecta raportul pret/calitate, si din nefericire, si mai putini sunt aceia care nu va deranjeaza pe tot parcursul abonamentului. Partea buna este ca tot aveti de unde alege. Puteti alege unul dintre ofertele avantajoase de ma #.

Un alt lucru important pe care trebuie sa il avem in vedere atunci cand discutam despre hosting este acela de varietate. Degeaba v-ati facut lista cu necesitatile, daca atunci cand intrati pe pagina providerului observati ca nu exista nimic care sa le indeplineasca pe toate. Deci lista ati facut-o practic degeaba. Desigur, va puteti duce in alta parte, dar timpul tot l-ati pierdut. Sunt invataturi si experiente prin care trece orice client de hosting si este mai bine ca acestea sa fie impartasite si altora, astfel incat sa nu cada in  plasa. Revenind la varietatea pachetelor de hosting, ca exemplu, de unul aveti nevoie pentru un blog cu 200 vizitori unici pe zi si de altul aveti nevoie pentru o platforma cu n-scripturi si cu mii de vizitatori. Iar aceasta diferenta este destul de mare.

In concluzie, mare atentie atunci va alegeti furnizorul de hosting si mai ales asigurati-va ca cititi bine contractul de servicii si ca veti primi suport tehncic 24/7.


Posted

in

by

Tags: