Chestiuni de stiut inainte de a comanda hosting pentru blogul tau

Wordpess.com este o platforma gratuita care le ofera utilizatorilor spatiul necesar pentru a gazdui blog-urile lor cu usurinta. Acesta este o varianta acceptabila pentru majoritatea oamenilor, dar pentru cei care doresc site-uri proprii personalizate, exista o alta optiune. Aceasta optiune implica utilizarea unui server web hosting de moda veche, pentru a gazdui blogul. Daca aveti de gand sa cumparati un spatiu hosting pentru blog-ul dvs, trebuie sa fiti constienti de patru lucruri de baza, inainte de a incepe cautarea de furnizori de blog hosting.

1. Indeplineste cerintele: software-ul pentru blogging, cum ar fi WordPress, foloseste limbaj de scripting specific cum ar fi PHP, software de baze de date si alte componente hardware si software, cu caracteristici de personalizare foarte limitate.

2. Script-uri de instalare: Nu-i nevoie sa fiti un expert in blog hosting, pentru a avea un nume de domeniu propriu. Acum, multe blog host-uri asigura instalarea si actualizarea multor aplicatii in mod automat, de obicei, gratuit. Aveti posibilitatea sa cautati host-uri diferite, care nu solicita niciun cost suplimentar si ofera aceste aplicatii, ca parte a pachetului lor.

3. Rescrierea URL: Multe bloguri ruleaza pe scripturi server side. Adresa URL data este formata, de obicei, dintr-un lant lung de cuvinte, greu de gasit cu ajutorul motoarelor de cautare. Daca aveti de gand sa apelati la un blog host, asigurati-va ca serverul acestuia furnizeaza o caracteristica, cum ar fi Apache mod_rewrite, care va poate oferi facilitatatea de a va crea adrese URL mai mici si mai usor de gasit.

4. Caching si imbunatatiri suplimentare: multi furnizori de blog hosting ofera caracteristicile mentionate mai sus, prin urmare, ca sa faceti diferenta intre ele, uitati-va dupa alte avantaje cruciale, cum ar fi performanta imbunatatita si utilizarea de caching.

Pentru un hosting de calitate incercati #.