Spam Assassin – Salvatorul dvs. de spam

De cate ori nu ati fost pus in situatia in care sa va pierdeti printre sutele de e-mailuri spam atunci cand accesati contul de e-mail, in speranta de a putea gasi mail-ul ratacit ce are atasat contractul unui client? Proprietarii si administratorii de website-uri ar garanta pentru faptul ca nu exista aproape nimic mai iritant ca fiind prins intr-un potop de mail-uri spam. Iar atunci cand trebuie sa luptam fara a avea la dispozitie un instrument complex de evitare si eliminare a spam-ului, iritarea se poate transforma in frustrare si apoi in furie. Din fericire, cPanel are grija de problemele dvs. administrative si se ocupa de combaterea mail-urilor spam cu ajutorul Spam Assassin, un instrument uimitor de eficient.

Tot ce trebuie sa stiti despre Spam Assassin

Spam Assassin este dezactivat in mod implicit dar puteti gasi optiunea de activare sub tab-ul Mail de indata ce v-ati logat in cPanel. Faceti click pe link si veti ajunge pe pagina principala de personalizare. Aici veti face cunostinta cu toate optiunile si instrumentele de configurare care va permit sa utilizati cel mai eficient Spam Assassin. Dati click pe butonul “Enable Spam Assassin” si veti fi complet protejati impotriva viitoarelor spam-uri.

Cine decide modul de verificare a spam-ului?

Dvs. decideti. Acesta este ideea principala. In mod implicit, Spam Assassin incepe cu un nivel de strictete 5, care este nivelul mediu. Desigur, se poate modifica la 8 sau chiar 10. Puteti face aceste ajustari, in cazul in care in care simtiti ca un nivel de strictete 5 ar determina sa pierdeti e-mailuri care nu sunt spam si sunt special destinate pentru dvs.
In plus, aveti optiunea de configurare ca Spam Assassin sa stearga automat orice e-mail care este etichetat ca spam, conform setului dvs. de filtre, sau pur si simplu sa eticheteze mesajele e-mail suspecte cu cuvantul SPAM. Daca alegeti optiunea “Auto stergere Spam”, mesajele spam vor putea fi mutate intr-un folder separat de pe serverul dvs. Cu toate acestea, exista un mic dezavantaj al aceastei metode pe care ar trebui sa il luati in considerare. Daca primiti mesaje spam foarte multe, va trebui sa va logati la cPanel mai des decat in mod normal, cu scopul de a elibera spatiul ocupat de mesajele spam. Cu toate acestea, in ansamblu, Spam Assassin este un instrument minunat anti spam care va va face viata mult mai usoara.

Sursa: webhostinggeeks.com


Posted

in

by