Surse esentiale de informare pentru imbunatatirea aptitudinilor dvs. de SEO, partea II

In functie de cunostintele pe care doriti sa le dobanditi: de baza, intermediare sau avansate, exista o multitudine de surse online care va pot ajuta sa va imbunatatiti aptitudinile de SEO.

Pentru cunostinte intermediare

Felicitari, acum ca nu mai sunteti un boboc SEO, este momentul sa treceti la nivelul urmator: dobandirea cunostintelor intermediare. The SEO Theory blog are o intreaga sectiune dedicata postarilor de tehnici intermediare de SEO, cum ar fi linkuri nofollow, invatandu-va sa folositi inteligent microsite-urile si sub-domeniile.

Daca sunteti proprietarul unei mici afaceri, compania de design web, GNC Web Creations va ofera un curs gratuit de SEO prin intermediul grupurilor Yahoo. Scopul este de a ajuta proprietarii de mici afaceri sa stapaneasca in profunzime tehnicile SEO.

De asemenea, ar trebui sa va interesati si de firma de SEO, Vertical Measures, care are un compendiu de webinare gratuite (seminare cu predate online) si clipuri video care acopera subiecte cum ar fi optimizarea continutului, cuvinte cheie si sitemap. In mod similar, SEOBook publica o serie de clipuri video SEO care acopera crearea de continut, alegerea de cuvinte cheie si altele.

Daca sunteti dispus sa cheltuiti niste bani, experta in SEO, Kalena Jordan tine o serie de cursuri online foarte bine revizuite, prin intermediul Search Engine College. Aceastea includ cursuri de publicitate PPC, copywriting, uzabilitate si altele. Cu preturi variind de la 200 $ pana la 1500 $, cu siguranta exista ceva bun de invatat pentru toata lumea.

Ati putea incepe, de asemenea, sa participati la conferinte SEO, unde aveti posibilitatea sa va angajati in procesul de invatare in grup si sa schimbati idei si opinii. Search Marketing Expo este cu siguranta cea mai populara conferinta SEO, dar exista si numeroase alte conferinte care includ SEO, inclusiv Web 2.0 Expo in octombrie si PubCon in noiembrie.