Cum sa va creati propria dvs. retea de socializare

Daca v-ati saturat de Facebook sau Twitter, aveti intotdeauna optiunea sa va creati propriul loc unde puteti impartasi poze si clipuri video de pe YouTube.

Astfel, daca doriti sa mergeti pe calea usoara, iata cateva locuri din care puteti incepe, lasand pe altcineva sa faca pentru dvs. treaba mai complicata:

Ning – Ning este de departe cel mai mare dintre aceste servicii pe care le veti gasi. Operand din anul 2005, serverele sale ofera hosting pentru mai mult de 90.000 de retele. Totusi, aceasta vine cu un pret. Anul trecut, Ning a indepartat toate retelele sociale gratuite de pe site-ul lor. Astfel, cel mai ieftin cont este de 2.95 $ pe luna.

SocialGO – o retea mica, dar cu o lista bogata de caracteristici.

WiserEarth – o casa buna pentru retelele destinate unei probleme sociale.

Daca sunteti gata sa va aventurati de unul singur in crearea unei retele de socializare, iata unele dintre pachetele de programe cel mai frecvent propuse:

BuddyPress – Acest plugin open source WordPress are o multime de fani. Este gratuit, usor de personalizat cu addon-uri si template-uri, iar unii furnizori de hosting web ofera suport de instalare printr-un singur click.

Kit Social Platform – Cunoscut anterior sub numele de “KickApps”, aceasta este una dintre cele mai respectate solutii profesionale, ceea ce inseamna ca nu este gratuit. Acesta functioneaza in afara propriului dvs. domeniu vine cu un API si un kit pentru dezvoltatori si este disponibil 14 zile pentru a fi incercat.

Elgg – Elgg exista de mult timp si a fost o alegere buna pentru cea mai mare parte a existentei sale. Acesta este descris ca fiind plin de optiuni si usor de utilizat.