Bitdefender lanseaza Cloud Security for Endpoints

Firma romaneasca furnizoare de solutii de securitate pe internet, Bitdefender, a anuntat saptamana aceasta disponibilitatea unui nou cloud-based endpoint security.

Proiectat pentru a oferi beneficiile unei solutii enterprise de securitate, Cloud Security for Endpoints este construit pentru a oferi o solutie simpla si flexibila pentru a proteja sistemele si serverele utilizatorilor finali, fara costuri suplimentare de software, hardware si personal IT.

Cloud Security for Endpoints ofera mai mult decat protectie performanta antivirus si antispyware bazate pe semnaturi. Ofera de asemenea prevenire avansata a amenintarilor care protejeaza dispozitivele impotriva atacurilor directionate si a atacurilor necunoscute. Include tehnologii proactive care analizeaza automat comportamentul aplicatiilor si comunicatiile din retea pentru a detecta si bloca activitatile anormale, precum si functii administrative de control care va permit sa interziceti utilizarea unui dispozitiv sau a unei aplicatii ce reprezinta un risc ridicat pentru organizatia dvs. Puteti bloca chiar anumite actiuni in functie de locatia utilizatorului.

Potrivit Bitdefender, solutia este atractiva mai ales pentru intreprinderile mici si mijlocii si, de asemenea, ideala pentru furnizorii de servicii administrate de securitate, folosind serviciul gazduit de Bitdefender, sau pentru prestatorii de servicii si intreprinderile foarte mari ce il pot folosii in propriile datacentere virtualizate.

Beneficiile oferite de Cloud Security for Endpoints:

– Protectie complexa, proactiva
– Un singur agent, o singura consola
– Usor de instalat, configurat si administrat
– Cost scazut de utilizare
– Se integreaza cu investitiile in tehnologiile de securitate existente