Cat de importante sunt updateurile pluginurilor WordPress?

Intr-un post anterior pe blog, ne-am intrebat cum ne dam seama daca avem instalate prea multe pluginuri WordPress pe un singur blog. Iata ca o alta întrebare pe care multi inca si-o pun este: “Cat de importante sunt updateurile pluginurilor WordPress?”

WordPress primeste automat updateuri destul de frecvent, dar dvs. sunteti cel care trebuie sa se ocupe de updateul constant al tuturor pluginurilor. Deci, ce se intampla daca ignorati sa va actualizati pluginurile?

In general vorbind, aplicatia dvs. WordPress ar trebui sa continue sa functioneze in parametrii normali. Cu toate acestea, exista cateva motive pentru care ar trebui sa faceti update regulat la pluginuri, si anume:

1) Uneori, updateurile de pluginuri sunt lansate pentru a rezolva probleme serioase de securitate, la fel ca multe upgradeuri WordPress.
2) Daca tocmai ati facut upgrade la WordPress, ar putea fi necesar sa faceti upgrade, de asemenea, si la pluginurile dvs. pentru ca acestea  sa continue sa functioneze in mod corespunzator.
3) Noua versiune de plugin poate avea caracteristici noi si imbunatatite, deci prin urmare nu aveti nimic de pierdut daca faceti update.
4) Sa faceti update dureaza doar cateva secunde.
5) Puteti face update la toate pluginurile deodata cu un singur click.

Deci, tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe cateva linkuri si toate pluginurile dvs. vor fi la zi. Acelasi lucru se aplica si pentru WordPress in sine. Este usor sa va pastrati aplicatia WordPress la zi si acest lucru va poate scuti de problemele serioase de securitate.