Office 15 ar putea fi prezentat chiar azi

Suita de programe Microsoft Office 15 ar putea fi prezentata chiar astazi de Microsoft, alaturi de functionalitatea noua pentru ecranul tactil al tabletelor Microsoft Surface.

Microsoft Office 2013, cunoscut momentan cu numele de cod Office 15, a ramas invaluit in mister, chiar daca unele informatii au ajuns pe internet fara acordul Microsoft. Compania ar putea prezenta astazi suita de programe, scrie PCWorld.

Odata cu noua viziune Microsoft ce include Windows 8, Office 15 va fi cu siguranta dotat cu o bogata functionalitate tactila, pentru tableta si smartphone. Printre alte caracteristici, Office 15 ar putea beneficia de optimizare pentru ecrane widescreen, sincronizare online automata, precum si un pret mai accesibil. Unele speculatii vizeaza si aplicatii Microsoft Office pentru tabletele Android si iPad.

Suita de programe Microsoft ar putea fi disponibila pana la sfarsitul lunii in versiunea Microsoft Office Consumer Preview, la fel ca si sistemul de operare Windows 8, a carui versiune finala va fi lansata la sfarsitul lunii octombrie.

Sursa: pcworld.com