Cum administrati un blog WordPress de pe iPad

Administrarea blogului dvs. WordPress atunci cand sunteti departe de computerul de acasa sau de la birou poate fi un pic dificila. Nu exista prea multe dispozitive care sunt concepute pentru a fi utilizate in acest scop. Cu toate acestea, exista unele aplicatii care au fost dezvoltate pentru a permite sa va administrati blogul chiar si atunci cand nu aveti acces la un computer performant. De exemplu, aplicatia WordPress pentru iOS va permite sa va administrati blogul WordPress de pe iPad s si de pe alte dispozitive iOS.

Cum se instaleaza aplicatia WordPress pentru iOS?

Dupa ce ati descarcat aplicatia, urmati pur si simplu instructiunile si finalizati instalarea. Odata ce aplicatia este instalata, puteti incepe sa o utilizati si sa vedeti exact modul in care functioneaza pe iPad. Functionalitatea aplicatiei WordPress pentru iOS este un pic diferit intre iPad si alte dispozitive iOS, asa ca trebuie sa intelegeti exact ce controale sunt oferite atunci cand se utilizeaza aceasta aplicatie pe iPad.

WordPress pentru iOS are multe caracteristici diferite. Unele dintre cele mai notabile includ incarcarea de fotografii, marcarea locului de amplasare, crearea de postari si administrarea comentariilor.

Cauti un hosting de incredere pentru WP-ul tau? # vine cu solutia.

WordPress pentru iOS este cel mai bun instrument pentru a face ca iPad-ul dvs. sa fie compatibil cu WordPress. Acesta ofera toate caracteristicile de mai sus + analiza live a traficului. Acestea fiind spuse, orice client de blog hosting ce detine un iPad ar trebui sa ia in considerare instalarea acestei aplicatii gratuite, astfel incat sa-si poata continua activitatea de blogging chiar si atunci cand nu este la computerul de la domiciliu sau de la birou.


Posted

in

by