Aplicatia Instagram pentru Android a fost descarcata de peste 1 milion de ori in doar 24 de ore

Celebra aplicatie de fotografiere si editare foto de pe iPhone a ajuns acum si pe telefoanele cu Android.

Instagram pentru Android a fost lansata in aceasta saptamana, iar cei care au folosit-o pe iPhone se vor simti ca acasa. Acestia se vor putea loga cu contul de iOS si toate pozele, prietenii si activitatile vor aparea fara probleme.

Designul este foarte asemanator cu cel de pe iPhone, cu cele 5 sectiuni principale in aceeasi ordine: home, popular, shoot, news si profile. Butoanele si fonturile sunt putin diferite, insa nu este nicio schimbare radicala. Toate filtrele disponibile pe telefonul Apple sunt disponibile si pe Android. Ceea ce nu se regaseste este functia tilt-shift. Uneori aplicatia este putin mai inceata decat cea de pe sistemul de operare rival, iar utilizatorii de pe Android nu vor putea partaja pozele pe Flickr sau Posterous.

Cu toate acestea, versiunea Android are o caracteristica pe care omologul sau de pe iPhone nu o are, si anume Advanced Camera. Cand activati aceasta functie, fotografia dvs. va fi redimensionata automat , astfel incat sa nu trebuiasca sa decupati imaginea din interfata Instagram. In versiunea pentru iPhone, puteti redimensiona sau decupa doar daca selectati o fotografie din galeria de fotografii.

Chiar daca nu este inca perfecta, aplicatia ofera catorva milioane de noi utilizatori sansa de a beneficia de filtrele foto.

Sursa: mashable.com


Posted

in

by