Ce sa cautati la un furnizor de Microsoft Exchange hosting

Microsoft Exchange hosting ofera cost-eficienta, siguranta, redundanta si disponibilitate superioara. Fara a avea grija întretinerii sau a altor probleme legate de un server dedicat, va puteti concentra exclusiv pe afacerea dvs. Daca doriti sa va bucurati de aceste beneficii, trebuie sa cautati un furnizor de hosting renumit care va poate furniza servicii de calitate si fiabilitate. Unul dintre acestia poate fi Megahost.

Exista zeci de companii de hosting, fiecare oferind diferite servicii. Este vital sa investiti timp pentru a cerceta si compara companiile care ofera cel mai bun serviciu Microsoft Exchange. Iata variabilele de luat în considerare atunci când cautati un furnizor de hosting Microsoft Exchange.

1) Costul. Cu Exchange hosting, plata abonamentelor lunare poate varia intre 4 si 10 dolari pe luna. Alti furnizori de hosting pot percepe taxe mai mari, dar de obicei ofera si alte caracteristici, cum ar fi protectie anti-malware.

2) Dimensiunea mailbox-ului. Companiile de hosting pun de obicei o limita pe dimensiunea mailboxului pe care il utilizati contracost. Acest lucru are ca scop încurajarea utilizatorilor sa sa plateasca mai mult pentru a a avea mailboxuri mai incapatoare.

3) Costul migratiei. Furnizorul de Exchange hosting va va muta fisierele PST, email-urile, folderele publice, etc. gratuit sau contracost?

4) Versiunea de Exchange. Veti dori cea mai recenta versiune Exchange deoarece acest lucru inseamna functionalitate superioara si caracteristici multiple. In cazul în care furnizorul de Exchange inca mai utilizeaza MS Exchange 2003, atunci sa stiti ca este o versiune foarte depasita. Incercati sa utilizati versiunea 2007 sau cel mai bine,


Posted

in

by