Razboiul patentelor continua: Galaxy Nexus si Galaxy Tab 10.1 interzise in SUA

Razboiul dintre Apple si Samsung continua cu o lovitura extrem de dureroasa data de Apple, avand in vedere ca interdictia este valabila chiar la Google acasa, si mai ales acum, cand Galaxy Nexus se pregateste pentru update-ul la Android Jelly Bean.

Samsung lucreaza deja impreuna cu Google la un update de soft menit sa anuleze o parte din functiile de cautare ale smartphone-ului, in asa fel incat “patentul Siri” sa nu mai fie incalcat si telefonul sa poate fi comercializat in continuare.

Cat despre Galaxy Tab 10.1, inca nu au fost facute publice detalii cu privire la incercarea de evitare a deciziei judecatoresti. Cu alte cuvinte, tableta are toate sansele sa nu vada prea curand lumina de pe rafturile magazinelor din America.

Ramane sa vedem cum vor raspunde Samsung si Google acestei provocari Apple. Momentan, fiecare minut in care Galaxy Nexus este suspendat de la vanzare aduce prejudicii celor doi producatori. Totodata, suntem curiosi cum se va finaliza acest razboi al patentelor declansat de Apple si speram ca aceste interdictii sa nu vizeze si alte device-uri, precum Galaxy S III sau sa se extinda si in alte tari, chiar din Europa.


Posted

in

by