US Joomla Pros a anuntat integrarea

US Joomla Pros a anuntat astazi integrarea cu succes a Joomla, Salesforce, Marketo, OSQA si Confluence intr-un singur site (mapr.com), cu sistem de sign-in unic. Integrarea permite ca un singur profil de utilizator Joomla sa poata accesa fiecare terta aplicatie integrata.

“Acesta a fost un proiect foarte dificil”, a declarat Scott Prendergast, manager de proiect US Joomla Pros. “Am facut multe integrari terte pentru site-uri Joomla, dar aceasta este prima data cand am fost solicitat pentru a integra 5 interfete diferite intr-un singur site cu sign-in individual. A fost foarte satisfacator faptul ca am putut realiza acest lucru. Shawn (fratele lui Scott Prendergast) si echipa sa au facut o treaba extraordinara.”

Prin utilizarea sistemului unic de sign-in, utilizatorii MapR nu vor parasi niciodata domeniul principal atunci cand acceseaza continutul Salesforce ca sa prezinte si sa analizeze solicitarile de asistenta prin intermediul interfetei Salesforce.

Lisa Swenson, Director de Marketing al MapR Technologies a spus, “Initial, l-am angajat pe Scott si pe echipa sa de developeri de la US Joomla Pros pentru a sprijini integrarea site-ului noastru cu Zendesk. Au facut o treaba atat de buna, incat am decis sa le inmanam lor intregul proiect de dezvoltare Joomla. Din acel moment au devenit o parte integranta in dezvoltarea site-ului nostru si reprezinta o mare parte din succesul pe care il avem.”