Chestiuni de stiut despre WordPress hosting

In ziua de azi, in special pentru bloggeri si site-uri de stiri, nimic nu este mai important decat un bun sistem de management de continut (CMS). WordPress face incredibil de simpla crearea, administrarea si distribuirea continutului web prin intermediul site-ului dvs.

Exista cateva lucruri de care va trebui sa tineti cont la un furnizor de web hosting atunci cand doriti WordPress hosting. Tinand cont de asta, iata ce trebuie sa cautati la un furnizor de hosting atunci cand vine vorba de WordPress:

1) Posibilitatea de a transfera bloguri WordPress in-house. De multe ori, webmasterii isi fac un blog pe site-ul traditional WordPress, doar pentru a descoperi brusc ca acesta este coplesit de fani si cititori. Daca va aflati intr-o situatie asemanatoare si doriti sa va mutati blogul pe un domeniu dedicat, atunci trebuie sa va asigurati de cateva lucruri. In primul rand, va trebui sa va asigurati ca furnizorul dvs. poate transfera direct domeniul de WordPress, stabilindu-i DNS-ul propriu. Apoi, va trebui sa va asigurati ca acesta poate porta majoritatea (daca nu tot) continutului. Ganditi-va ca ati muncit din greu pentru a-l crea, asa ca de ce sa-l lasati in urma?  In cazul in care furnizorul de hosting nu va poate ajuta “cu bagajele”, e timpul sa prospectati mai mult piata.

2) Viteza si performanta. Mergand pe aceeasi idee ca mai devreme, daca doriti sa va mutati vechiul cont WordPress pe un domeniu dedicat sau chiar daca ati inceput de la zero, veti dori sa gasitit un furnizor de hosting care ofera performanta inalta si hardware de ultima generatie. WordPress nu este o aplicatie solicitanta, dar reprezinta un software suplimentar ce ruleaza pe sistemul de operare al unui server dedicat. Acest lucru necesita putere de procesare, iar daca nu dispuneti de ea, veti constatata ca performanta blogului dvs. nu difera prea mult pe domeniul dedicat fata de performanta de pe site-ul original WordPress.

3) Usor de instalat. In cele din urma, va trebui sa va asigurati ca furnizorul de hosting va poate oferi o instalare usoara a WordPress pe site-ul dvs. Un bun furnizor va poate instala WordPress cu unul, maxim doua clickuri. In cazul in care trebuie sa treceti printr-un sir lung de comenzi complicate care pot pune in pericol intregul sistem, este timpul sa cautati WordPress hosting in alta parte.


Posted

in

by