GlobalSign automatizeaza procesul de obtinere a certificatelor SSL

GlobalSign (http://www.globalsign.eu), una dintre cele mai longevive autoritati de certificare (CA) si unul dintre furnizorii de top de solutii de securitate online, a anuntat ca va lansa o biblioteca PHP open source, pentru a creste disponibilitatea OneClickSSL in medii de hosting.

Lansarea OneClickSSL de anul trecut revolutioneaza modul in care companiile de hosting activeaza certificate SSL pentru site-urile clientilor lor. OneClickSSL este deja disponibil pentru platformele majore de panou de control, inclusiv Parallels, cPanel si IIS, precum si prin intermediul API-urilor serviciilor web, pentru a ajuta companiile de hosting sa incorporeze tehnologia in mediile lor. In cadrul evenimentului World Hosting Days din acest an, GlobalSign duce integrarea personalizata la un nou nivel prin introducerea unei biblioteci OneClickSSL open source, eliminand astfel orice obstacol de integrare ramas pentru companiile de hosting care doresc sa sporeasca utilizarea SSL, evitand în acelasi timp costurile pentru serviciile cu clientii asociate de obicei cu suportul SSL.

Companiile de hosting nu trebuie decat sa descarce biblioteca pe serverul sau aplicatia lor pentru a beneficia de provizionarea instanta cu certificate SSL. Odata ce ruleaza, serviciul OneClickSSL automatizeaza intreg procesul de obtinere a unui certificat SSL, de la depunerea cererii pentru un certificat SSL si pana la validarea dreptului de proprietate a domeniului si instalarea certificatului emis si a certificatelor intermediare aferente.