A aparut un nou sistem anti-furt pentru laptopuri si dispozitive Android

Bitdefender, liderul pietei locale de solutii antivirus, lanseaza un nou sistem anti-furt pentru PC-uri sau dispozitive Android, care-i asigura proprietarului un control total asupra telefonului, laptopului sau tabletei, chiar si atunci cand acestea ajung pe mana hotilor.

Bitdefender Anti-Theft permite localizarea pe harta a telefoanelor si tabletelor furate, iar utilizatorul poate primi o notificare atunci cand hotul incearca sa schimbe cartela SIM. De asemenea, proprietarul poate bloca complet accesul la terminal si poate activa o alarma pe terminalul furat sau pierdut. Bitdefender Anti-Theft poate sterge de la distanta toate datele de pe telefon sau din laptop, pentru a evita vizualizarea sau copierea lor. Acest lucru este indeosebi in mediul de afaceri, indeosebi in industria de hosting.

Bitdefender Anti-Theft ruleaza aproape invizibil, astfel ca cei mai multi hoti nici macar nu vor sti ca este acolo. In plus, blocheaza terminalul cu PIN-uri si parole si reda rapid utilizatorului legitim controlul asupra telefonului printr-un cont online de unde acesta poate sterge/bloca fisiere sau sa-si localizeze obiectul furat cu doar cateva click-uri.

Utilizatorul poate controla telefonul trimitand SMS-uri de pe un numar pre-setat sau il poate comanda sa raspunda sau sa initieze un apel, chiar daca terminalul pierdut nu este conectat la internet.