Suita Bitdefender 2013 lansata in Romania

Bitdefender, liderul pietei locale de solutii antivirus, anunta lansarea in Romania a generatiei de produse 2013, ce extinde protectia utilizatorului dincolo de mediul virtual si adauga un intreg arsenal de noi functionalitati celui mai premiat sistem de securitate, Bitdefender 2012.

Suita Bitdefender 2013 asigura un mediu steril pentru efectuarea tranzactiilor online cu Safepay, protejeaza copiii la accesul pe internet cu sistemul Parental Control, faciliteaza recuperarea terminalelor mobile in caz de furt cu modulul Anti-Theft si este este compatibila cu Windows 8.

Safepay este un browser securizat conceput special pentru siguranta si confidentialitatea operatiunilor bancare online. Acesta se activeaza automat atunci cand utilizatorul acceseaza contul bancar printr-o retea wireless si creeaza o conexiune inepenetrabila, prin intermediul unei tehnologii de tip hotspot. Include, de asemenea, o tastatura virtuala, astfel ca niciun atacator nu va putea intercepta cu ajutorul keyloggerilor ceea ce tasteaza utilizatorul.

Modulul Anti-Theft asigura controlul terminalelor mobile chiar si atunci cand acestea sunt pierdute sau furate, permitand blocarea, stergerea continutului sau chiar localizarea lor prin intermediul oricarui alt dispozitiv conectat la internet.

Cu aplicatia Parental Control parintii pot monitoriza activitatea copiilor online – chiar si pe Facebook – restrictionand accesul web in functie de ore sau de alti parametrii setati de utilizator.


Comments

One response to “Suita Bitdefender 2013 lansata in Romania”

  1. Pentru a vedea cat de bun este acest antivirus… puteti vedea pe link-ul urmator destule bug-uri (vulnerabilitati) rusinoase gasite intr-un astfel de antivirus:
    http://www.youtube.com/playlist?list=PL56EA9A37641897EC&feature=view_all