Cele mai bune plugin-uri contracost WordPress

Puterea fiecarul sistem de management al continutului (CMS) este mai bine determinata de modul in care le utilizati, deoarece fiecare are o gama larga de plugin-uri creata de programatori din toata lumea. Unele dintre ele sunt suficient de puternice pentru a rezolva orice problema inerenta din CMS-ul ales de dvs. si ii poate spori functionalitatea.

In acest articol va prezentam cele mai bune plugin-uri ale CMS-ului rege, WordPress. Mentionam ca plugin-urile pe care le vom prezenta nu sunt gratuite, de cele gratuite urmand sa discutam ulterior. Aceast articol este pentru webmasterul care este dispus sa plateasca ceva bani pentru a oferi ce-i mai bun site-ului sau.

1) Events Calendar Pro

Acest sistem calendaristic elegant ofera webmasterilor o interfata usor de utilizat cu care acestia pot crea un calendar si pagini de evenimente cu aspect profesional. Printre optiunile disponibile se numara si capacitatea de a integra Google Maps in pagina evenimentului si folosirea “Pretty URLs”. Calendarul de evenimente poate fi afisat in mai multe formate atractive si usor de citit.

2) All in One Shortcodes Plugin

O mare parte din ceea ce veti dori sa faceti cu site-ul dvs. WordPress ar putea beneficia de unele imbunatatiri stilistice simple. In cazul in care nu doriti sa incepeti sa cititi o carte si sa petreceti cateva ore invatand codurile necesare, acest plugin va permite sa faceti acest lucru cu usurinta. Butoane si casete text de toate marimile si de stiluri diferite, glisoare de imagini si de text (continut care se roteste la fiecare cateva secunde), continut video, si de social bookmarking, toate sunt disponibile. Este un veritabil plugin WordPress ce va va oferi o multime de avantaje.

3) Custom Widget Area pentru WordPress

Una din cele mai utile imbunatatiri ale unui cont standard WordPress este abilitatea de a face sectii sidebar pentru clienti sau widget-uri. Acest pachet ieftin va permite sa faceti exact asta. Webmasterul are o varietate enorma de optiuni de a afisa ce continut doreste, unde si cand doreste. Widget-uri pot fi incluse in corpul de text principal si toate paginile pot fi personalizate.

4) uPricing – Tabel de tarifare pentru WordPress

Acesta este de specialitate, dar utilizatorul cunoscator il va aprecia cu siguranta. Acest pachet mic permite utilizatorului sa intocmeasca un tabel de tarifare profesional. Tabelele sunt adesea unul dintre primele lucruri pe care editorii noi de HTML invata sa le faca. De asemenea, un tabel facut cum trebuie poate avea un impact major asuprea aspectului final la website-ului.

5) Twitter Ultimate-WordPress Plugin

In final, niciun articol despre imbunatatirea site-ului dvs. WordPress nu ar fi complet fara mentiunea unei posibilitati de integrare cu retelele de socializare. Dintre pachetele disponibile pentru cele mai populare retele sociale, Twitter Ultimate-WordPress Plugin pare sa ofere cea mai buna functionalitate la cel mai mic cost (8 dolari). Acesta ofera utilizatorului control deplin asupra tweet-urilor postate de cititori, cand sunt afisate acestea si cat de des.

Pentru moment, aceste plugin-uri constituie un excelent punct de plecare pentru orice webmaster WordPress ce doreste sa aduca imbunatatiri site-ului sau.


Posted

in

by