Platforma de blogging WordPress.com adauga extensia de domeniu .me

Platforma de blogging WordPress.com a anuntat vineri ca a adaugat .me, ca cea mai noua extensie de domeniu.

Potrivit comunicatului de presa, Matt Mullenweg, fondatorul WordPress.com, a facut anuntul in cadrul conferintei internationale WebFest.Me, in Muntenegru, la sfarsitul lunii septembrie.

“Sunt foarte incantat de acest lucru, deoarece un nume poate face o diferenta uriasa. Dot-ME suna destul de bine cu o multime de nume de domenii.” a declarat Mullenweg la conferinta WebFest.Me.

Mullenweg spune ca WordPress.com a fost prima companie care si-a asigurat un nume de domeniu din 2 litere, cu extensia .me, WP.Me. El spune ca din anul lansarii, peste 1,3 miliarde de oameni au dat click pe adresa URL WP.Me.

“Suntem foarte mandri de asocierea noastra cu WordPress.com. In primul rand, am experimentat popularitatea exploziva a WP.Me si acum avem aceasta ocazie pentru ca blogurile WordPress sa detina extensia de nume de domeniu,.me. Suntem recunoscatori ca o companie mare si importanta ca WordPress.com vede recursul la nivel mondial a .me.” a spus directorul executiv al Registrului .me, Predrag Lesic.

Potrivit comunicatului de presa, daca doriti sa adaugati un nume de domeniu .me unui site existent WordPress.com, va costa doar 2 dolari pe luna.