O extensie Chrome va protejeaza intimitatea pe Facebook si pe Google

In cazul in care nu doriti sa impartasiti agentiilor de publicitate detalii referitoare la activitatea dvs. de pe internet, o extensie Chrome numita PrivacyFix va permite sa efectuati modificari astfel incat agentiile de publicitate sa nu poata urmari ceea ce faceti pe web, in scopul de a-si genera venituri din publicitate. De asemenea, acest add-on va asigura ca si prietenii dvs. de pe retelele sociale nu pot oferi accidental informatiile dvs. companiilor de publicitate.

PrivacyFix blocheaza urmarirea pe mai mult de 1.000 de site-uri, cu accent pe Facebook si Google. Extensia va va arata setarile de intimitate intr-un panou de administrare, si va permite sa decideti ce doriti sa partajati si ce doriti sa ramana privat. Aveti posibilitatea sa modificati setarile cu un singur click pe butonul “fix” atunci cand va aflati pe un site. De asemenea, va puteti proteja si de urmarirea Facebook atunci cand nu sunteti conectat la site-ul de socializare.

Cu PrivacyFix veti fi tinut la curent in cazul in care un site nou la care v-ati conectat incearca sa activeze cookie-uri pe sistemul dvs.

Fie ca sunteti ingrijorat de securitatea datelor dvs. personale, sau doar sunteti nemultumit de faptul ca activitatea dvs. web este monitorizata pentru a genera venituri, PrivacyFix este o solutie simpla si rapida.